driving home from christmas

Hello!
Idag är det nyårsafton! Jag tycker att nyårsafton brukar vara en sorgsen dag. Hallå, det kommer aldrig vara 2006 ngt mer. Det går så fort. Jag hinner inte med.
Jag ska först äta en underbart god middag hemma med familjen, oxfilé med sparris! Finns det ngt bättre? Mat mat mat mat mat mat!
Sedan ska jag till Linnea och där ska Frida också vara. Det blev lite i sista minuten bestämmelse så alla kunde inte :(. MITT FEL! =p. Men det kommer bli trevligt ändå :)

Igår så gick jag på bio med pappa och Jesper och vi såg
The Holiday! SSSSS/SSSSS
Så underbar och Jack Black är sötast, bäst och gulligast. Har varit besatt av honom länge och nu är det ännu värre, hur kan man vara så otroligt söt?Sööt i alla fall.

GOTT NYTT ÅR!


white chistmas any one?

white chistmas any one?

Skit alltså., det är jullov! Har inte fattat det riktigt än. 2 veckor med bara mys..vad jag har saknat det. Och så kan det börja snöa igen! Jul utan snö är inte bra det  :( DÅ BLIR JAG LEDSEN. Jävla klimatförändring, eller rättare sagt: jävla människor.

Idag hade vi julavslutning i skolan och vi i kören skulle förstås sjunga med våra underbara stämmor. hm. Vi var bara kanske 10-15 stycken, varav 4 från N1N. Egentligen skulle det varit fler men de dissade oss.
Vi sjöng Jingle Bell Rock och Last Christmas. Tahah ^^. Läät förjävligt, ärligt talat. Ingen kan säga ngt annat. Vi sjöng inte i takt eller ton. 

NU ÄR DET JULLOV ALLIHOPA! HA DE!

Make my way back home when I learn to fly <3

Föredrag

117984-14

Patrick Sjöberg gästar Fredrik och Filip 21.55 idag

Har varit plugg hela hela hela hela helgen. Men det lönade sig ^^

Hade först oförberett engelska prov. Efter en timme kom Jenny (eng.lärare) fram till mig och säger att jag fått fel prov. Jag hade fått Engelska B kurs provet! Haha, jag ska få göra det "riktiga provet" imorgon. Hoppas hon rättar det jag gjorde idag så jag kanske kan tenta av engelskan. HAHA. Det skulle jag aldrig kunna göra.

Sedan skulle vi ha Svenska, men den blev inställd. Vi gick då ner till Grottan och spelade niggah and president (så rasistiskt). Jag blev neger typ hela tiden.
Alla började bli nervösa inför föredragen vi skulle hålla. Vissa gick till och med hem ^^. Men jag och typ 9 andra stannade kvar.
Jag var inte så jättenervös när jag gick upp till tavlan, men det kom mer och mer. När jag inlettt mitt föredrag snubblar jag i mina nya skor. Hahaha :D. Det var så pinsamt,..men det kommer mer.

När jag pratar om de stackars afrikanska barnen som inte får utbilda sig så  skulle jag säga:

- Tänk er att, varje dag, gå flera kilometer till närmsta brunn bara för att hämta en hink smutsigt vatten.
Men det blev
- Tänk er att, varje dag, gå flera kilometer till närmsta brunn bara för att hämta en drink..

Alla i rummet (inklusive mig själv) kväver skratten.. Det var hemskt. Jag kollade upp på Alexandra (naturläraren) och såg att hon även satt o garva. Efter att fnissat ett tag tog jag mig samman och fortsatte och klarade av resten.
Sedan fick vi prata enskilt med Alexandra och hon tyckte förvånansvärt att mitt föredrag var det bästa. Hon sa att jag skötte det på ett bra sätt när jag kom av mig genom att bara fortsätta (wiie). Jag var också engagerad och fångade klassens uppmärksamhet.

Det slutade väl i alla fall [:

Nu när jag kommit hem har jag suttit och ätit upp innehållet av det som fanns kvar i pepparkaksburken. Mumsigt SmaskigtGott 

Tripp till staden med mamma

Igår var jag i stan med mamma och handlade julklappar. Det gick inget vidare för båda av oss..Mamma hittade lite böcker och jag hittade ingenting. Och jag har bara 500:- att handla ALLA mina julklappar för. Så köp för Guds skull inga julklappar till mig, som redan Sheena gjort, för jag har inte råd att handla mer :O Jag är helt bankrutt. Hoppas man kan få lite pengar i julklapp.

Mmm, tillbaka till gårdagen. Vi blev så trötta av allt letande att vi satte oss på café och slösade bort våra (el. mamms) pengar där istället. Sedan drog vi till biblioteksgatan Accessorize i hopp om att hitta röda skinnvantar som passar min nya mössa. Men nej, det gjorde vi inte. Så då bestämde vi oss att gå till Passagen. Men ett skyltfönster fångade mitt öga och det visade sig vara nya Urban Outfitters! Jag fick fnatt och gick in. Det var precis som känslan när man gick in i Londons affär. Wow. Kommer ihåg när Linnea och jag var på Oxford Street där inne och frågade oss själva varför inte sådana coola affärer fanns i Sverige ^^. Men nu finns det! Och inredningen var helt fantastisk =D. I'm in lööv. Nu vet jag vart mina julklapps pengar ska ta vägen. Nackdelen dock är priserna är höga jämfört med affären i London. Och jag kommer inte få ha min älsklingströja Junk Food för mig själv länge.

Sesame Street Tee
Nåväl..

Hundmässan 2006 ägde rum denna helg. Jag hade tänkt att gå men 120:- för inträde liksom. Hur dum tror dem att man är? Stackars oss som är panka. Marias systers hund Zambo vann i alla fall pris. Coolt (:

Nu måste jag återgå till flera ton av läxor. Har ett föredrag imorgon som jag inte har tränat så mycket på om man säger så. Jag tröstar mig själv genom vetskapen att jag inte är ensam, Du är inte ensam :P

Livet är en fest, håll med om det..fee o flää.

Tjohopp

herrans liv

Roligaste avsnittet än så länge. Om du missade det är du dum ^^

Rolig lista

a) fyra jobb som jag haft:

1:  ekonom(prao)
2: Café (prao)
3: läkarmissionen m.
Sheena och perversa Åke (prao)
4: Resebyrå ngnting (prao)


b) fyra saker jag inte kan vara utan:

1: Farmor
2: Familj & Vänner
3: Musik
4: Tv :P

c) fyra platser jag bott på:

1: Johannelund i Götet
2: Hässelby i Stockholm 
3: -
4: -


d) tv-program jag älskar att titta på (just nu):

1: Ett Herrans Liv
2: O.C
3: Ugly Betty
4: -

e) fyra platser jag har semestrat på:

1: Thailand
2: Spanien.
3: ja..vad mer..
4: Danmark, Finland och Norge..om det räknas ^^


f) webbsidor jag besöker dagligen:

1: Bilddagboken
2: Bloggar
3: www.ettklickforskogen.se
4: Kanal 5


g) fyra favoritmaträtter:

1: Lasagne.
2: Allt farmor lagar
3: Lövbiff
4: Pasta


h) det här äter jag bara inte:

1: Havsdjur (räkor går dock bra i små mängder)
2: Ärtsoppa
3: Ostron
4: Sushi


i) fyra ställen jag hellre skulle vilja vara på just nu:

1: USA -California
2: Hos farmor
3: Thailand
4: Barrsätter


j) fyra drömyrken:

1: Veterinär
2: Journalist
3: Hunduppfödare
4: Inget Annat


k) fyra favoritartister just nu:

1: Jack Johnson 
2: Adam Green (wiihoo :))
3: Många jag inte kommer på just nu
4: Hml) om jag vann 100 miljoner skulle jag:

1: Bli fadder för 100 barn
2: Donera pengar till organisationer
3: Resa mycket
4: Leva livet till max

Markus tog hem det!


Det blev Markus som blev idol 2006. Jag hade väldigt svårt att bestämma mig vem jag tyckte var bäst, så jag röstade på båda. Onödigt, kan tyckas..mhm.

Idag har jag gjort zero. Skrivit klart önskelistan till jul. Den  blev ganska lång..och ja..det fanns en del dyra saker också. Musik är i alla fall det som dominerar på listan. Måste verkligen utöka mitt CD-innehav. Det är pinsamt.


Denna skulle inte sitta helt fel.

Fråga: Var Markus den värdige vinnaren i idol?

Nu ska jag gå och ducha, sedan lägga mig. skönt.