Nu lämnar FF Sverige

100 höjdare är inspelat och klart. Galan hölls igår. Nu sticker de till Kalifornien, Aftonbladet.


100 höjdare!!!

52783-131
Sitter här och väntar på att 100 höjdare ska börja :) I detta avsnitt så skulle visst Fredrik hamna på listan själv, pga hans spindelfobi. Till hösten ska grabbarna göra en tecknad serie menar
Aftonbladet. Ska bli kul och se vad det blir!
På tal om spindlar så hittade jag en på väggen i gillestugan. Jag blev förlamad och skrek på mamma att ta bort den. Mamma tog den med lite papper. Innan hon gick ut med den riktade hon den mot mitt ansikte. Och jag skreeeeek. Haha, alla i hushållet undrade vad som hänt ^^. Att man kan vara så otroligt rädd för något så litet och harmlöst.

Ciao!

Keep it together

Hej! Nu är det äntligen helg!
Gårdagen spenderades först med Linnea och Maria i Kista Centrum. Vi gick runt och kollade i affärer och åt mat, det var väldigt trevligt.

När jag kom hem runt åtta tiden så ringde jag Sheena och vi bestämde oss att hyra en skräckfilm.
Utbudet var inte det bästa så det stod mellan "Frostbiten" och "Hostel". Tillsist så blev det Hostel filmen, eftersom vi ville bli riktigt rädda, och inte skratta ;)

Filmen handlade om tre tågluffande kompisar som ville utforska alla delar av världen. De åkte till Slovakien i sökan om tjejer, och det fick de plenty om. Sedan försvinner två av kompisarna och bla.

Den första timmen bestod endast av snusk. Den sista halvtimmen kring gick det bara en massa tortyr med avhuggna fingrar, hälar och utsprättade ögon. Inte en så lyckad film alltså. Men det är ändå kul att kolla på misslyckade skräckfilmer  med Sheena :)


Nu ska det kollas på Grey's.
 

Godnatt

HEJ SVEJS,

Jag har egentligen inget speciellt att berätta. Det känns bara så skönt att skriva av sig lite. Det har inte hänt så mycket i mitt tråkiga liv. Idag gick jag på gitarrenlektion för första gången på några veckor, månadader. Det var inte så pjåkigt. Trodde att min lärare skulle vara sur på mig för att jag inte hört av mig, men det verkade han inte vara i alla fall. Skönt. De hade spelat "Best Of You" på ensemblen utan mig :( hoppas jag hinner lära mig den, var iofs inte så svårt. Gaaah jag skriver bara blaj.

Något lite mer intressant är kanske att jag fått min order nu från La redoute. Beställde 3 toppar =) Det är bra för att jag är i stort behov av kläder. Känns som om jag slänger på mig samma gamla trasor varje morgon. Mamma köpte förresten en jättefin topp till mig idag, hon är så snäll ibland. Jag älskar henne. Bilder kommer på alla toppar ^^ snart hoppas jag. Nu är det bara ett par jeans som behövs, och en vårjacka förstås för visst vankas det vår? :D Någon som har ngt tips på jacka?

Nu ska jag försöka gå att lägga mig. Har inte tagit någon eftermiddagsblund så jag somnar nog bums :o)

Godnatt på er!


Studiedag

Pga av en massa krångel med lösenord på blogg.se har jag inte kunnat logga in på ett tag.

Sportlovet har varit mega-skönt. En liten kort visit hos famor i Göteborg. Alltid lika trevligt. Mamma, Jesper, Farmor och jag har gått på Universeum, Naturhistoriska museet (där allt basically handlade om sex. Det fanns till och med en utställning kring ämnet med foton och gipsgjutningar, jag ska inte gå in på detaljer). Vi har även varit på bio och sett "Natt på Museet" (väldigt passande.) Jag hade inga höga förväntningar, men jag blev förvånad. Mysig familjefilm.
Efter fyra dagar av glädje åker man hem och förebereder sig inför skolan (mestadels genom att deppa).

HEJDÅ!

image26
Nu har 100 höjdare!!! kickat ingång för säsongen. Spännande!