Nytt med Filip & Fredrik! :D

NYTT MED FILIP & FREDRIK
Tillsammans med Sveriges och ibland världens skarpaste hjärnor studiospekulerar duon på sitt alldeles egna sätt om allt från rymdfärder till kannibalism. Hur tillagar man egentligen en människa för bästa smak? I vilda inslag testar Filip och Fredrik exempelvis tortyr, i jakten på den definitiva metoden.

FilipoFredrik


Petsamo

Långhelgen har spenderats hos kusin och sedan hemma med en massa vila! Så nu är jag väldigt utvilad och det behövs nu eftersom jag ska på Pirates premiären imorgon :D:D. Den går på Skandia klockan 23.59 xD kommer att vara hemma runt 5 på morgonen och skola dagen efter.öjöj. Vi ska tydligen titta på bio på kvällen också med klassen. Haaha utmattad var det ja.

Idag var det ingen vanlig skoldag utan vi var på båten Petsamo i 4 h :S
Vi mätte pH och grejjer. Inte särkilt kul.

Väldigt onödigt inlägg,

KRRAAAAAAAAAAAAM!

pirates

Fiasko

Fyfan vilket fiasko det blev ikväll. 18:de plats lixx.:((

Schlager

Schlagerfestivalen ikväll och våra alldeles egna grupp The Ark uppträder. Tror ni vi lyckas vinna? Kanske det, men jag har inte hört de alla bidrag så jag är inte säker.


Overdrive

Jag är så trött just nu. Skönt att det är helg nu i alla fall. Jag ska bara ha det skönt! Inte lika mkt plugg som det brukar vara :] Imorgon ska mamma och jag för första gången bli doggy-walkers vid hundstallet i Åkeshov :D


Skulle inte sitta helt fel <3

MaB-nationella

Pluggade som en galning igår till Matte-nationella provet. Eller inte som en galning direkt, men ändå.
Det gick bra, fast funktioner och sådant skit struntade jag i. Och var består inte det mesta av provet på? Jo, funktioner. Haha, jag har alltid en sådan tur. Det var väldigt svårt. Speciellt om man inte är ett mattesnille.

Efter 4 timmar prov non-stop, förtjänar jag vila.


Geisha - choklad eller glass?

Halluu alla bloggläsare!
Jag har varit väldigt onyttig idag. Små ätit i princip hela dagen. Men det är så underbart gott...med GLASS :D.
För det första har jag ätit två skålar med vaniljglass med choklad- och banansås. Mums! 

Sedan sprang Jesper ner till Preem och köpte återigen glass till alla i familjen. Jag bad honom att köpa Magnum Colombia men den fanns tydligen inte, så jag fick Geisha glass istället! Jag hade aldrig hört talas om den tidigare, hit eller shit? Jag får nog säga något därimellan. Fick för höga förväntningar antar jag. Chokladen är ju bara sååå god. Kärlek till den. Trodde glassen skulle smaka detsamma, men den var en aning tråkig. Fast man fick en överaskning i mitten.MMM!
Nej choklad är godare.


Spiderman 3 premiär!

Har precis kommit hem från Vällingby efter att ha sett Spiderman 3. Den var väldigt bra, har inte varit så stort fan av de första två filmerna men denna hade en skön blandning av allting. Jag ger den nästan toppbetyg ^^. Topher Grace är så sööööt.Sedan kommer ju Pirates - Vid världens ände. Jag klan knappt vänta :D Ska såklart gå på premiären. Vilka följer med mig? Onsdag den 23 Maj.

Efter skolan var jag tvungen att bege mig till stan för att lämna tbx Jespers Cheapis skor. Som sällskap så följde Maria med. Hon var så illa tvungen eftersom alla tåg mot Bålsta var inställda, skett någon olycka.
Men det jag vill komma fram till är att jag druckit min första Cafe Cooler! Den var supergod.