Pluggsöndag.

Helgen har varit väldigt trevlig. I fredags var jag med Johanni, Sheena och Frida. Vi kollade på halva "The day after tomorrow" och första delen av "Nightmare on Elm Street". Johnny Depp var het även . <3 Förstår inte hur en människa kan vara så snygg.

I lördags träffade jag några kompisar i klassen hos Petra. Vi åt pizza och kollade på "Chuck and Larry" och "Grease". Blev även mycket singstar. Sjöng som en kratta, haha.
Blev övernattning. Jag vaknar på morgonen av att min mobil ringer för fullt ute i hallen. Det är mamma med gråten i halsen som försökt att nå mig hela kvällen/natten. Räknar med världens utskällning nu när de kommer hem från Göteborg.

Nu sitter jag här med en bunt läxor på skrivbordet som måste göras! Men först ska jag kura ner i soffan och titta på Grey's Anatomy reprisen som börjar om en kvart. Ska göra te och äta upp den sista muffinsen av 15 st som jag bakade i fredags (!) Men jag har inte ätit alla själv som tur är. Svullo helg.

ha de bra!

Ensam hemma

Vad skönt det ska bli med helg! Skönt med helgen är också att mam, pap och Jesper inte är hemma! Så jag är alldeles själv! Ikväll kommer några av tjejerna hit och vi ska mysa och kolla på film.
Imorgon ska jag bara ta det lugnt, ska dock till Petra på kvällen för ännu mer mys.

Hade ma-prov idag. Grejjen är att inte ha några förväntningar över hur det gick, man blir alltid besviken.

Trötter

Hm, allt har gått åt skogen idag. Varit totally depp. Dagen blev ju inte bättre när den började med att vi fick tillbaka våra kemi prov. Jag trodde att det skulle gå jättebra, så får jag G+. Ett jävla litet halv poäng ifrån VG. Jag klarade de svåra uppgifterna, men sabbade allt på en fråga som jag missförstod. På den kunde man få 7 poäng..jag fick 2 =(
Jag vet att det är nu man inte ska ge upp, men vem orkar att plugga om det ändå inte gå något bra??

Nu blir det mat och sedan ett aerobicspass.


1 år sedan bloggstart!

Hallå där!
Idag är det precis ett år sedan jag startade denna blogg. Detta kommer jag ihåg för att det är kanelbullens dag :D
Kommer ihåg dagen mkt väl. Jag och Frida var och hälsade på Sheena i Skärholmen där hon går i IB skola.
Jag och Frida fick sitta med på eng-lektionen och göra övningar. Sheenas lärare påpekade att vi inte hade någon alls koll på prepositioner. Haha, jo tack..jag vet det. :)

Idag skulle jag med klass åka o labba ngnstans vid Roslagen. Vi ska träffas på spånga station vilket menas att jag går upp klockan 5.00. Jag tar bussen som går 6.00. När jag åkt i en kvart ringer Victoria (tjej i klassen) till mig och säger att det är inställt. Jag hoppar ur bussen vid nästa stopp och kollar när bussen hem går. Om 40 min! Så jag får gå hela vägen hem tidigt på morgonen, gå!
Slängde mig direkt på soffan och sov i 2 thärliga timmar!

Jag har ätit kanelbulle idag, har ni? ^^