No one will suprise me unless you do

.

Jag blir trött på mig själv
Blåa ögon, blont hår, bekräftade
Tanken av att inte insett själv
Efter 18 unga år
Gör mig kontrollerat galen


Sträcka magen?

Har precis gått ur duschen och insett hur ont jag har i magen efter waackingen. Det känns som magen har sträckt sig om den nu skulle kunna göra det? Och den är alldeles uppsvälld, läskigt. Aldrig haft denna känsla förut, känns som om typ magsäcken spräckts..det stråmar åt riktigt rejält.
Waacking var kul och annorlunda..den enda egentliga nackdelen är att dansläraren gick igenom alla steg typ en gång och körde sedan vidare med koreografin. Detta är ju ändå en nybörjarkurs så slow down.
Förhoppningsvis hänger jag och min mage med nästa gång, hah.

AAAAAAAAJ!

Let's go waacking

Yo.
Efter många om och men så blev det waacking dans som jag ska börja med. Jag ser phett fram emot det alltså!
Kolla bara:Annars har dagen varit ok. Jag älskar min nya religionkunskapslärare! Han är läskig men cool.

A lucky day indeed for a twisted gal

Vaknar vid 06.30. Kliver in i duschen, klär på mig kläder, gröten slinker ner och livet känns okej ändå. Sätter på mig ytterkläderna och skor och går i rask takt mot bussen. Allt känns fortfarande okej. Hinner precis med bussen och upptäcker till min besvikenhet att Maria inte sitter där hon brukar. Tänker genast "Åhnej hon har försovit sig!" Skickar ett litet sms och undrar var hon är. Efter några minuter ringer hon tillbaka och säger "Men Sophie, vi har sovmorgon". Livet känns mindre okej. Kliver av bussen efter några stationer och släpar mig hemåt för att ta bussen som går en timme senare.
Det stannar inte här. I skolan får jag lång håltimme varje måndag eftersom jag tagit bort Ma E. Chansade på att åka hem under denna håltimme och konstaterade att jag hinner vara hemma i en kvart för att sedan igen snöra på skorna och bege mig ut i världen. Som aldrig ger mig någon ro. Sista lektionen är engelska då lärarna säger att vi ska ha högskoleprov, direkt nu. Sitter i aulan, fattar ingenting och slutar klockan halv 5. Livet är underbart.


ett stycke motivation

Heaven and Hell are satisfied

Haha jag förstår inte varför jag har börjat blogga igen. Det är ju inte så att någon läser detta, don't blame you. jag har inget intressant att säga. Jag sitter i mitt rum svettandes med en fleecetröja på mig. För en stund sedan så frös jag som bara den. Lite konstigt.
Jag vaknade klockan 11 idag och slängde i mig en muffins och åkte med Familjen till husvisningar i Norrtälje. Hur mycket jag än önskar att lämna kära Hässelby så kollade vi bara på sommarhus. Någon investeringsgrej tycker mamma och pappa. Det jag inte förstår är varför vi då var tvungna att sälja vårt gamla landställe i Göteborg tidigare i år. Kunde vi inte behålla det istället? Och jag tror i ärlighetens namn inte att vi skulle ha tid med ett sommarhus och allt som tillkommer, mamma och pappa har stressigt nog. Jesper och jag orkade bara gå på en visning sedan stannade vi i bilen medan M&P gick på två andra. De verkar vilja det här.
När jag kom hem igen runt 6-tiden slank en till muffins ner och jag satte mig framför tvn och såg filmen "Dreamgirls". Den var rätt så bra.

Hahah sitter och lyssnar på denna låt på repeat. Varför?? Annan version dock.


Inspiration tack

Idag var ingen bra dag. Så fort jag vaknade vid halv 12 ville jag lägga mig igen. Dagar som dessa passerar utan att lämna avtryck eller något fotspår. Jag vet vad jag behöver men orkar inte ta itu med det, inte idag och kanske inte imorgon. Jag behöver mer tid fast hur länge kan jag dra ut på den?
Bra musik och söt video som togs i en enda tagning.

Dyngsuur

Jag har precis varit ute och gett kaninerna sina pellets. Och det ösregnade. Ös-ös-ös-ös-regnade, och jag är blöt-blöt-blöt-x100. Det är inte särskilt niice på kvällen när man bara vill vira runt sig en filt och inte sätta en fot utomhus i detta höstväder. Ja, det är väl det man får kalla det? Hela veckan har regnet ösat ner och jag har börjat se gula/bruna löv på marken. Hösten är snart här. Och med det så börjar skolan. Den 18. Ser fram emot det, väldigt mycket...Matte E och Fysik B säger jag bara!

Denna söndag spenderades med familjen i Mariefred. Det var trevligt, förutom när pappa och jag kivades..men man är van nu efter alla dessa år. Hahah, jag, mamma och Jesper fiskade också..det var bara mörtar som nappade på våra maskar. Såg några ungdomar som fiskade med Cheeze Balls, kanske är ett bättre alternativ?

Bittert inlägg, jag är trött. Godnatt.


Superbra låt med The Kooks <3