Fears.

Jag drömde en obehaglig dröm inatt. Obehaglig så som i äcklig och gör en illamående. Jag, mamma och Jesper var i Thailand och hade ätit på något gatuchack. Efter mellanmålet blev jag illamående vilket övergick till magont som resulterade i svåra kräkattacker..av blod. Det snurrade för min ögon och allt annat var en illusion. Det enda som existerade var mina drömmar som jag hostade upp med ojämna mellanrum. Exponerad, naken, mina innersta hemligheter och tankar. Mamma blev hysterisk och skövlade tillbaka allt blod i min mun och tvingade mig att svälja det för att städa undan oredan som mina drömmar, tankar och hemligheter orsakat. Jag vaknade upp en vecka senare på sjukhuset, sjukligt smal och jag kunde se i min mors ögon att hon inte gillat det hon sett. Att se sin dotters drömmar var som pest. Allt blev som vanligt igen.

May there be light

det känns som typ femte klass all over igen. vad är det för mening med att byggt upp vänskap på två år och sedan låta en liten skitsak förstöra? Det har blivit en sådan splittring i klassen och det känns inte kul att gå till skolan längre när man får en massa jäkla blickar, speciellt av en person. Snälla väx upp, jag trodde jag kände dig bättre än så. Synd att allt ska gå till spillo.
   Pappas födelsedag idag, 54 år! grattis gubben :D. Vi åkte till Slussen för att äta på O'Leroys, har blivit lite av ett stamställe då mamma är galen i Chelsea och kollar på alla matcher. Sedan gick vi till The English Shop och handlade Jelly Beans och det bästa: Lemon Curd! Lite Englandskänsla vill man ha. Får se om det blir en liten tripp till London eller inte nu på påsklovet kanske.  Jag kan alltid hoppas.


Fruktsallad från igår! Spelkväll med tjejerna.