In the morning you won't remember a thing

Det har gått en vecka av sommarlovet och jag har redan hunnit med Gröna Lund, Sheena-time, dubbeldejt och lite tid för mig själv. Och det fortsätter att se ljust ut. Idag ska jag återbesöka Grönan igen för att se Håkan Hellström. Det blir nog mysigt även om jag inte är en flitig lyssnare. På lördag ska jag och Christina sommarjobba i snigeltakt i hopp om att det ska finnas mer jobb på söndag :D. På lördag kommer även mina älsklingar som jag hållit kära i flera år, Foo Fighters. Och jag ska eventuellt inte gå! Jag måste ju. Är inte så intresserad av de andra artisterna som kommer till WTAI så kanske sticker dit senare på kvällen. Vet några som ska dit i alla fall så jag blir inte helt övergiven.
Hon är så fin.

och vi är förlovade, sorry killar.

SOMMORLOV!

Nu har Sophie Lindstrand officiellt sommarlov! Allt slit har faktiskt varit värt mödan! Majoriteten av slutbetygen består av MVG! Fick det i Engelska B, Idrott och Hälsa B, Astronomi och Fotografisk bild. Är nöjd med mig själv, även fast andra som jag trodde skulle bry sig inte är det. Skiter i dem :) Det enda jag behöver tänka på nu är att hitta ett sommarjobb så jag kan betala tillbaka alla mina skulder :P
Imorgon blir det Gröna Lund!

Riddersvik
Riddersvik förra sommaren

Trött på livet här hemma.

Gaah, jag har biologi prov imorgon på matspjälkningssystemet! Det är flera sidor med ren fakta som man måste slå in i huvudet. Maria och jag har i alla fall pluggat hela dagen. Något borde ju ha sjunkit in.
   Imorse så beställde vi biljetter till Coldplay som kommer den 17 september. Vi ringde prick klockan 9 och fick vänta i telefonen i 20 min! När vi kommer fram så är alla ståplatser slutsålda. Vi fick ett par kassa sittplatser längst bak. Men som tur var kunde Marias syster boka bättre biljetter till oss sedan. Så nu är det lugnt.
Sedan kommer man hem och allt är grått och tråkigt. Pappa klagar..jag försöker göra mitt bästa att inte öppna munnen och snäsa åt honom. Och när jag försöker hjälpa till så får jag ändå skäll. Klaga, klaga, klaga..det enda vi gör här hemma.