jobb

gått och skaffat mig en jobbintervju. Väldigt nervös. Bara själva telefonsamtalet gjorde mig helt spänd och överhettad. Skönt att man får något gjort idag. Var även på Saco-mässan. Har en hel bunt med kataloger som jag ska gå igenom. Jippi! Gick sedan till mammas jobb och fick en hel del pluggande gjort. Skärholmen nästa för lite shopping. Mamma hittar hur mycket som helst men jag ingenting. Orkar inte vara så kräsen.

kontrollen

ibland orkar jag inte ha kontrollen och släpper loss. gäller flera saker i mitt liv just nu..och man får ta konsekvenserna. vissa är värda det och andra inte. orkar inte ta itu med det just nu..shit the same.

haha jag sitter och lyssnar på jullåtar <3 lite tidigt kan tänkas men jag blir på glatt humör. Idag slutade jag halv 5 och det var helt kolsvart ute och kallt som i antarktis..nästan.. och varför inte låta något annars så negativt bli positivt för en gångs skull. Walking in a winterland <3 baka lussebullar i helgen?? nej..nu blir det överdrivet. jag kommer ha tappat all julkänsla redan i början i december. hahah.

langar lite bilder från maskeradfest i bålsta i lördags!
bilderna kommer från my dear friend
Laj