Haircut

Gaah, i need a haircut typ nu. Kammade precis igenom mitt hår och det är helt elektriskt och fluffligt..och för att inte tala om topparna, helt kluvna. Så nu vet jag vad jag ska spendera pengar på härnäst, frisörbesök! Grejen är den att jag inte vet hur jag ska klippa mig. Funderade ett tag på att klippa kort men det sparar jag nog till senare, nästa år kanske då vintern är över. Vill inte gå kall om hjässan. Jag har inte haft långt hår på länge och är lite sugen på att spara på längden. Men jag är så godamm lat och sist jag hade långt hår var det en catastrophy. Men om jag nu tog hand om mitt hår för en gångs skull och använder rätt produkter kanske det skulle fungera. Jag vill klippa etappklippning men vill inte att håret ska bli så burrigt utan vill ha den lite mer rakare stilen. Det ska vara längre längd där bak och kortare därfram. Luggen ska bättras på men inte bli alltför kort. Nu gäller det bara att säga allt det här till en frisör, haha. får se om jag remember. Måste hitta en bra bild som visar hur jag vill ha det.

typ samma längd som mitt hår, fint uppklippt

fin lugg.

too much emo?
HJÄLP MIG (LINNEA!)

People they don't understand

gå och lägga sig innan klockan tio har blivit lite av en rutin nu, t.o.m. på helger, wtf? Jag är så otroligt trött på allt och alla, sömnen är det som räddar mig. det finns inget bättre än att lägga sitt tunga huvud på huvudkudden och veta att man kommer få sova i många timmar. lovely feeling. Nej, jag måste börja få koll på mitt liv.
Idag har jag börjat att skriva på mitt CV. känns nödvändigt att börja jobba så att jag gör något värdefullt med min tid.


det enda jag vill nu är att åka till London med Linnea och Christina.

Lovers in Japan

Coldplay - stort.

Herregud, coldplay var bäst i onsdags. Jag var tvungen att filma varenda låt! Så helt jävla bra. En av de bästa konserter jag har varit på. Chris Martin är så underbar, hans röst är unik. När de körde "Lovers in Japan" tappade jag andan, vackert.
Jag hoppas att de håller sitt löfte om att komma tillbaka nästa år!Coldplay 17 september 2008

För övrigt så sitter jag och pluggar religionskunskap, judendomen. Så gudomligt kul..hoho.VIVA LA VIDA, COLDPLAY

YAY YAY YAY!!! Ikväll är det Coldplay som gäller. Guu vad jag har längtat efter detta. Jag, Maria och Christina ska skrika oss hesa, iaf jag ^^.


Source: http://gizmodo.com

Är vi gjorda för varandra

Ibland undrar man om det inte skulle bli bättre av att det tog slut. Eller paus. Pauser är bra. Är jag dum som tänker så? Jag har nu förstått (efter x antal år) att problemet inte ligger hos mig, det är djupare. Jag orkar inte se dina oskyldiga tårar, ana din tro om hopp i att allt ska bli bra igen, för det här är verkligheten. Och är det en sak jag lärt mig är det detta för jag har levt med det i en evighet. Och jag förväntas nog att göra det en evighet till.


Fancy jacket

Var i stan med mamma idag och köpte en svart skinnjacka från JC. Väldigt snygg, är inte riktigt säker på om jag ska behålla den eller inte så bild kommer sedan :D Mamma köpte även en sjal till mig, me likey! Och på plattan idag hade de en massa små stånd, bland annat ett med söta koppar från England. och gubbarna som stod och sålde var britter och jag dog lite, vad söta dem är. Vad lycklig man skulle vara varje dag av att höra dialekten och de gulliga orden.

Nu ska jag göra en kopp te, sätta mig i soffan och kolla på "Hål i väggen" samt "Bridget Jooones".


hösten är här.

Don't be mad with me MickeyBara tagit det lugnt idag och lyssnat på
elliott smithWe Never Change

Fint väder idag. Och jag är fortfarande förbaskat sjuk. Inte kul må jag säga. Åkte iväg till vetenskapens hus idag och laborerade med min grupp. För två veckor sedan så tog vi prover i skolan på olika ställen för att undersöka bakterier...och jag kommer hädan efter att alltid tvätta händerna så fort jag vidrör något, för det var inte det trevligaste att kolla i mikroskopen idag.
Nu ska jag ta mig en skön natts sömn efter att kollat på seinfeld hela kvällen, underbar serie.


Coldplay nästa vecka!!!

Next stop London, second time around?

Skippa att gå till skolan idag, känner mig fortfarande lite hängig. Har spenderat min dag med att söka information om mina möjligheter att få plugga i London. Och jag har kommit fram till att det är det jag vill göra. Jag vet att det kostar en hel förmögenhet men än har jag inte tappat hoppet. Det som stör mig väldigt mycket är att mamma och pappa, especially mum, inte ger det en chans. Utan att ens kolla upp eller bry sig om vad jag känner så tycker dem det är ett hopplöst fall. Det visar verkligen hur mycket dem egentligen bryr sig om mig. Att inte ens orka gå in på en hemsida och hjälpa sin dotter att uppnå sin dröm, engagera sig lite i alla fall. Ärch, orkar inte klaga på dem här.
BIlder från språkresan 2006


Ace Baby!
Så rolig kväll. Träffade en massa trollboda-människor som man inte sett på år och dar! Nu har jag inga pengar kvar, men det är det värt!

Gick på dans idag. När det var en halvtimme kvar av lektionen så kändes det som om jag skulle tuppa av. Var tvungen att åka hem då. Fick springa till pendeln och mådde illa hela resan hem. Vet inte om det är av stress eller att jag håller på att bli sjuk. Time can only tell.

Dj Lajni

Vad är detta? Filip och Fredrik tog inte hem kristallpriset. Peter Settman?? Nej, jag tycker fortfarande FF spelar i en helt annan liga.
Idag var jag på XIST i karlberg som invigde sitt nya café. Gratis fika och allt! Och min duktiga vän
Linnea dj:ade där. Lägg henne på minnet! :)

what you gave me

.
Du gav mig början på något nytt
en början som jag ibland tvivlade på att få uppleva
Det kommer, sa hon, var lugn
Jag blev lugn för ett tag
Tillslut tappade jag kontrollen och gav med
Du kom, och gav mig halvt,
och halvhjärtat.
Nu är jag mer rädd än någonsin.Det är glömt nu.

I kiss you on the brain in the shadow of a train

Jag kommer nog att ha en ganska tråkig helg framför mig. Laj och Christina ska till Ace ikväll medan jag skulle stanna hemma och vara med farmor, men nu ska hon och pappa på teater. Hur mycket jag än vill gå ut så går det inte för jag är en fattig thaiflikka.
Ska åka till Ikea idag med mamma och kolla på bordslampor till mitt rum. Jag hoppas att finna något där. Vill ha lite mysbelysning. Vet inte om jag ska köra på något enkelt eller mer färgglatt.


Jag älskar den här scenen, från Juno. Mer sådant till folket!


No No Nat King Cole

I tisdags var jag och Christina på Adam Green på Debaser Medis. Han var underbart full och var så gullig att man bara ville äta upp honom. Tyvärr gör bilder honom ingen rättvisa men det är väl en del av hans charm?
I mitten av konserten hoppade en kille upp på scenen och började dansa med Mr. Green. Tillslut gjorde killen en stage dive och hamnade rakt på min vän. Hon fick fläskläpp, jag fick panik och skrattade. Min vän är cool för Adam började prata med henne.
Och jag gjorde det igen. Det stod en jättesöt kille med vågigt hår bredvid mig hela konserten och jag FATTADE INTE att han stötte på mig. fan fan fan.
Underbar kväll, och "Head on" körde vi också.


Gemstones cracking cus we're just too strong.