Dans hela helgen

Egentligen behöver jag plugga, men skit samma. Jag ska dansa hela helgen. Det blir Locking, Boogaloo, Jazzfunk och HipHop/Dancehall. Anledningen är att jag måste ta igen alla lektioner som jag missat.
Kram!

Round here

Väldigt peppad på livet just nu. Sitter med en hel bunt papper här på mitt skrivbord som skriker efter uppmärksamhet. Men jag orkar inte. Det känns som om det bara går sämre och sämre för mig i skolan nu. Jag har ingen motivation. Och jag somnade 04.30 igår. Det är inte bra. Men det berodde på en annan grej som jag verkligen ska satsa på nu. Jag har kontrollen.

High Chaparall

Tjollahej hälsar en trött tjej med sömnsvårigheter. Jag är så himla trött hela tiden, längtar bort.
Tur att Filip och Fredrik finns med "high chaparall" och förgyller min vardag. Jag har längtat efter det här programmet, tycker inte att 100 höjdare varit så kul denna säsong.
Kram Banan!

Som Gärdestad

Jag har suttit och lyssnat på Ted Gärdestad hela dagen. Man får en sådan skön sommarkänsla i magen, längtar otroligt mycket till lovet.
Förra veckan, när Maria, jag och Frida pluggade till Nationella i MaD, så bestämde sig jag och Maria att uppträda som "Som Gärdestad" på skolavslutningen i trean. Hon har säkert glömt bort det, men jag kommer inte att ge mig. Mohaha!


Come give me love

Väldigt skoltrött just nu. Denna termin har gått med vindens fart och tvåan är snart över. Vad har man gjort? Pluggat pluggat pluggat. Ska göra sommar 2008 till den bästa. Blir nog ganska lätt. Semester i Frankrike är svårslaget. Visst skulle det vara kul att åka till Thailand också, men dit kommer vi inte åka mer i år. Mamma är där nere just nu hos mormor som inte mår så jättebra. Har inte pratat med min mamma på över en vecka, saknar henne nu. Men på onsdag så kommer hon hem igen, hallelujah. Hon har varit snäll och lovat köpa hem converse skor till mig i alla fall.
Denna helgen känner man verkligen att sommaren har kommit på riktigt. Har spenderat både idag och gårdagen med pappa :). Igår var vi och kollade på "The Bucket List" på bio. En väldigt bra film, föll en tår eller två mot slutet. Efter biobesöket gick vi och åt på Friday's. Vi var tvugna och sitta i baren i en timme innan vi fick bord. Man kände sig lite lost när man beställde sig en drack Cafe Latté bland alla fulla människor. Efter maten tog vi en jättemysig sen kvällspromenad i Gamla stan, kärlek. Om jag bor kvar i Sverige när jag blir vuxen är det där jag ska bo.