Bakning igång igen

Matgam som jag är så ska jag nog ta och baka igen denna fredag, hoppas om ett bättre resultat. Jag är lite osäker på vad jag ska baka. Nu står det mellan bläbärspaj och snoddas. Båda recepten verkar relativt enkla så jag ska inte messa upp det den här gången!
Kom hem klockan 12, bara haft en enda lektion och har sovit, ätit kiwi och saknat Heath Ledger fram till nu. Fick skjuts hem av David idag på hans moppe. Kul, men det blåser så otroligt. Ett tag trodde jag att min hjälm skulle blåsa av huvudet.

NU ÄR DET HÖSTLOV!

Detta hände sedan

Christina, det var detta som hände sedan: rulltårtan som jag bakade gick totalt åt skogen så det fick bli en chokladkaka med glass. inte världens godaste men helt ok ändå.
I söndags gjorde jag ett nytt försök med brownie-rulltårtan och jag succeded! iaf med att mixa alla ingridienser rätt. Själva skönhetsgraden på rulltårtan var sisådär men huvudsaken är att den var god. Jag lyckades med något bra! äntligen ^^

Fick tillbaka mitt psykologiprov idag, fick bara ett enda fel! tjiho tjohej jippi. varför känner man sig aldrig stolt över sig själv när man presterat bra på ett prov eller är det bara jag? Jag pluggar som en galning för att få någorlunda bra betyg men varför blir jag inte glad?? alla dessa förväntningar.

nu ska jag återgå att slipa på mitt föredrag som närmar sig med stora (och nervösa) steg. och kanske plånka på gitarren för en gångs skull,

Ciao!

rulltårta=epic failure

Jag är så aaaarg. Hela den här veckan har jag gått och tänkt på att jag vill baka och kollat på en massa recept. Tillslut blev det en brownie-rulle, typ rulltårta. Jag går ner till affären och handlar alla ingridienser och är på glatt humör. När jag kommer hem börjar jag genast att baka..eller "baka" rättare sagt i mitt fall. Vad är det med mig? Vem har bestämt att jag inte ska få vara bra praktiskt i köket? Jag missuppfattar receptet och lägger ej i den andra blandningen i smeten som ska göra kakan luftig. Den blir helt platt efter ugnsbesöket och det går inte att fortsätta mer. lite ironiskt egentligen, haha och jag som tänkte bli kock förut när jag var liten. det går inte.varför blir aldrig mitt resultat såhär?

istället för:såhär????

tangled

Jag hade en dröm om ormar igår natt. Flera stycken låg på mitt golv när jag vaknade. och en annan hade slingrat sig in i mina byxor och bet mig i stjärten. I efterhand berättade mamma vad min dröm betydde, och hon tog kol på alla ormarna som slingrat sig i mina drömmar. Är detta verkligheten?

Just because I'm losing doesn't mean I'm lost