Tripp till staden med mamma

Igår var jag i stan med mamma och handlade julklappar. Det gick inget vidare för båda av oss..Mamma hittade lite böcker och jag hittade ingenting. Och jag har bara 500:- att handla ALLA mina julklappar för. Så köp för Guds skull inga julklappar till mig, som redan Sheena gjort, för jag har inte råd att handla mer :O Jag är helt bankrutt. Hoppas man kan få lite pengar i julklapp.

Mmm, tillbaka till gårdagen. Vi blev så trötta av allt letande att vi satte oss på café och slösade bort våra (el. mamms) pengar där istället. Sedan drog vi till biblioteksgatan Accessorize i hopp om att hitta röda skinnvantar som passar min nya mössa. Men nej, det gjorde vi inte. Så då bestämde vi oss att gå till Passagen. Men ett skyltfönster fångade mitt öga och det visade sig vara nya Urban Outfitters! Jag fick fnatt och gick in. Det var precis som känslan när man gick in i Londons affär. Wow. Kommer ihåg när Linnea och jag var på Oxford Street där inne och frågade oss själva varför inte sådana coola affärer fanns i Sverige ^^. Men nu finns det! Och inredningen var helt fantastisk =D. I'm in lööv. Nu vet jag vart mina julklapps pengar ska ta vägen. Nackdelen dock är priserna är höga jämfört med affären i London. Och jag kommer inte få ha min älsklingströja Junk Food för mig själv länge.

Sesame Street Tee
Nåväl..

Hundmässan 2006 ägde rum denna helg. Jag hade tänkt att gå men 120:- för inträde liksom. Hur dum tror dem att man är? Stackars oss som är panka. Marias systers hund Zambo vann i alla fall pris. Coolt (:

Nu måste jag återgå till flera ton av läxor. Har ett föredrag imorgon som jag inte har tränat så mycket på om man säger så. Jag tröstar mig själv genom vetskapen att jag inte är ensam, Du är inte ensam :P

Livet är en fest, håll med om det..fee o flää.

Kommentarer
Postat av: Johanna

Iie, jag visste inte att du hade blogg! :)

Postat av: Linnea

Usch, livet är hårt. Tror inte WonderWoman-tshirten säljs i Sverige, tur för mig. Måste verkligen besöka Urban, har inte kollat in det än! Pussilussi

2006-12-10 @ 23:23:26
URL: http://artbox.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback